Sudam si reparam fisuri, ciobituri si crapaturi pentru toate tipurile de autovehicule

Cu o experienta de peste 30 ani, echipa Axi Service este formata din specialisti cu experienta in domeniul auto motiv pentru care executam lucrari profesionale la standarde calitative ridicate. Oferim servicii de mecanica auto, diagnoza, electrica auto, inlocuire piese auto si reparatii pentru o gama larga de marci. La noi ai masina complet sub control!

Daca ai un parbriz crapat, parbriz ciobit sau parbriz fisurat este foarte important ca reparatiile sa fie facute cat mai repede, intrucat socurile si vibratile pe care le suporta parbrizul datorita drumurilor cu gropi sau denivelari pot duce la o extindere a avariilor, uneori chiar la stricare definitiva, acestea nemaiputand fi reparate!

Apeleaza acum la serviciul nostru de reparatii parbrize intrucat fisurile, crapaturile sau ciobiturile se extind foarte alert. In mod normal reparatia parbrizului se face in aceiasi zi, locul fiind stabilit cu dumneavoastra in urma unei programari.

Costul unei lipiri de parbriz sau suduri parbriz depinde de tipul, marimea si numarul de puncte de avarie pentru care se executa operatia de detensionare a sticlei.