Tinichigerie Axi Service

Cu o experienta de peste 30 ani, echipa Axi Service este formata din specialisti cu experienta in domeniul auto motiv pentru care executam lucrari profesionale la standarde calitative ridicate. Oferim servicii de mecanica auto, diagnoza, electrica auto, inlocuire piese auto si reparatii pentru o gama larga de marci. La noi ai masina complet sub control!

În cadrul rețelei Axi Service, poți beneficia de servicii de tinichigerie auto profesionale, la cele mai înalte standarde.

Toate reparațiile care au ca obiect caroseria mașinii, se desfășoară într-un spațiu bine dotat, utilat cu aparatură de ultimă generație, dedicată serviciilor de tinichigerie auto. Astfel, lucrările executate sunt de înaltă calitate. Serviciile de tinichigerie din cadrul Axi Service Onesti sunt de cea mai buna calitate, fiind realizate de către un personal profesionist, experimentat și dedicat.

De asemenea, calitatea pieselor și a materialelor folosite în procesul de reparație tinichigerie auto este una ridicată, experiența noastră în alegerea producătorilor de piese interschimbabile fiind vastă și de lungă durată.